16.5.2010

VIIKONLOPPU

Viikonloppu mennyt hikisissä puuhissa. Lämpöä on riittänyt vaikka muille jakaa.
Lauantaina kävimme tosiaan Jyväskylässä Harjun Betonin myymälässä hakemassa reunakivetyksiä ja mukaan tarttui myös hieman 30cm*30cm laattoja kasvihuoneeseen.
Plantagenistä pelargonioita parvekkeelle sekä muutama kärkö testiin saanko minä säilymään nen hengissä (toivottavasti sillä haaveilen suuresta määrästä erilaisia kärhöjä.)

Aloitetaanpa jutut ensin tuolta parvekkeelta:
 Nyt on päätetty että jos tuota parveketta sisustaisi tänä vuonna punaisen sävyyn. Oikeastaan se tuli siitä että sinne oli jo valmiina punaiset istumepäälliset ja nyt sitten hommattiin punaiset pelargonit.
 Tosin löytyyhän sieltä miljoona lastenlelua joten siistinä ei meidän parveke pysy ja se että lapsilla on turvallista ja ennenkaikkea tilaa leikkiä parvekeella, rajoittaa jonkin verran tuota sisustamista siellä.

Tässä tekemäni istuinpääälliset ja siihen sointuva tarjotin:Parkevelaatikko alapihalta kuvattuna.
tällaisia laatikoita on kolme.

Ja tässä niitä pelargoneja:

Viime vuonna uusitussa rinteessä on noussut kanssa ihan mukavasti kukkia (en siis olekkaan onnistunut tappamaan kaikkia ;) )

Valkovuokko näyttää selvinnenn tosin tällä hetkellä vain kahden kukan voimin, mutta lehtiä näyttää olevan ihan mukavasti, että josko se siitä aloittaisi kukkimisen laajemmaltikin:

Tämä ei nyt ihan valkovuokkoa muistuta, vaikka nuo lehdet ovat vuokon. "Loistava kukka" kuitenkin.
Nyt lähdettävä vielä hieman hommiin ja laittamaan lapset nukkumaan, mutta lisää tulossa mm. rinteestä ja kasvihuoneesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti