22.10.2009

PITKÄSTÄ AIKAA

Minulle iskee aina jossain vaiheessa syksyä sellainen kausi jolloin ei huvita tehdä YHTÄÄN puutarhassa mitään. Ja nyt on sellaista aikaa.
Tykkään syksystä, mutta tällainen märkä ja tuulinen syksy ei ole mieleeni.

Kovasti on suunnitelmia pihan suhteen, mutta tänä syksynä ei enää mitään tehdä joten kevättä odotellessa. Talven aikana blogini varmaan sisältää suunnittelua ja unelmia enemmän kuin kesän aikana jolloin täällä vilisee enemmän kukkien ja pensaiden kuvia.

Kasvihuone on sentään siivottu ja laitettu talviteloille. Ajattelin asentaa sinne talveksi jouluvalot, jotta saisi siitä kauniimman näköisen talvella. Kasvihuoneestakin opin uusia asioita kesän aikana ja niitä koitan sitten ensi kesänä toteuttaa. Niistä myöhemmin.

piha näyttää tällä hetkellä hyvin autiolta ja "rähjäiseltä", haluaisin että tulisi jo lunta jotta tämä pimeä aika menisi ohi ja maa olisi puhtaan näköinen.

Kynttilöitä poltellaan ja nautitaan sisällä lämmöstä sekä lueskellaan hyviä opuksia puutarhaa silmällä pitäen. Hankin muuten uuden puutarhakirja, jonka esittelen myöhemmin sillä olen antanut sen jo lainaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti